Tenderizér - Zjemnovač mäsa so vstrekovačom marinády
Kód: DS28893535Súvisiaci tovar
Podrobný popis
TENDERIZÉR PRE RÝCHLEJŠIU A ŠETRNEJŠIU ÚPRAVU MÄSA
Zabudnite na klepanie, hluk a striekajúcu šťavu z mäsa. Spoznajte modernejší spôsob. Tenderizér na mäso Vám pomôže behom okamihu pripraviť najchutnejšie pokrmy. Špeciálne antikorové ihly prepichnú vlákna a vytvoria v nich teplotné kanáliky. Vďaka tomu sa skráti čas potrebný na prípravu a mäso bude prepečené rovnomerne.
DOKONALÝ GASTRONOMICKÝ ZÁŽITOK
Tento jedinečný tenderizér Vám pomôže zažiariť na každej grilovačke. Vaše mäsá budú chutiť o dve triedy lepšie. Mäso bude dokonale šťavnaté a ochutené. Doprajte si dokonalý gastronomický zážitok. Vďaka tomuto tenderizeru budú vaše steaky až o 40 % lepšie ochutené a šťavnaté.
NA VŠETKY DRUHY MÄSA
Tenderizér môžete používať na všetky druhy mäsa bez kosti. Hodí sa na hovädzie steaky, grilované kuracie prsia, pečenú krkovičku a akékoľvek mäso. Je ideálny na akékoľvek pečené či grilované mäso.
AKO TENDERIZÉR FUNGUJE?
Tenderizér obsahuje špeciálne ostrené nerezové ihly, ktoré v okamihu prepichnú mäso. Takto ho prevzdušnia a skrátia vlákna mäsa. Mäso bude krehšie, mäkšie zároveň stále dobre drží tvar. Vďaka ihlám priamo dovnútra vstrieknete marinádu. Takto mäso do seba oveľa lepšie vtiahne korenia a marinádu.
MAXIMÁLNA BEZPEČNOSŤ
Malé ihličky sa vsunú do mäsa len pri lisovaní mäsa a po zdvihnutí sa automaticky zatiahnu, čím sa zaistí maximálna bezpečnosť jeho používania.
NAJKVALITNEJŠIE MATERIÁLY
Pri výrobe tohto unikátneho zkrehčovača mäsa boli použité najkvalitnejšie materiály a prémiová technológia výroby, čo je zárukou funkčnosti a životnosti produktu. Špeciálny dizajn umožňuje najjednoduchšie používanie
TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA
- maximálny objem nádobky na marinádu je 90 ml
- ideálny pomocník do kuchyne
- šikovaná náhrada za tĺčik na mäso
- zjemnite mäso bez hluku, klepania a námahy
- ľahké umývanie
- materiál: antikorová oceľ a plast
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.